Linkblog

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Igazságot a nemzetnek!

Amelyet felajánlok minden hazafinak, a revíziós harc minden küzdő katonájának, hogy teljes fényességben ismerhesse meg a magyar igazságot, megismertethesse azokkal a külföldi jólelkű elfogulatlan emberekkel, akikkel a sors akár itthon akár a haza határain túl összehozza!!!! Azon látogatók kommentjeit várom akik hasonlóképp gondolkodnak!! Videókat, képeket és minden építő jellegű anyagot várok, ami a mozgalom elősegítését szolgálja!! odello@citromail.hu

Rovatok

2010. november 6. a Megtisztulás Éjszakája!

Odello 2010.11.01. 10:24

 

Felhívás!

2010. november 6-án támadást intézünk a sötétség erői ellen! A világ minden pontján este nyolc órakor fellobbannak a lángok és a fény erejével megkezdjük harcunkat egy élhetőbb szebb világért! Legyél Te is az igazság harcosa! Barátaiddal, ismerőseiddel gyűjtsétek össze az életeteket mérgező tárgyakat, kiadványokat és a Megtisztulás Éjszakáján hamvasszátok őket el! Erkölcstelen, pornográf füzetek, abortuszt népszerűsítő kiadványok, soviniszta, gyűlölködő transzparensek és minden a cionista szellemiséget magán hordozó tárgy, vagy nyomtatvány semmisüljön meg!


Szerte a világban fellobbannak a lángok!

Eddig nyolc nemzet fiai, lányai (Egyesült Államok, Szlovákia, Szerbia, Magyarország, Görögország, Oroszország, Románia, Bulgária) álltak hadrendbe! Csatlakozz Te is barátaiddal!

Eltüzeljük azokat a kiadványokat, tárgyakat, melyek népeinket, nemzeteinket becsmérlik, azokat múltjukban, kultúrájukban, erkölcsükben kiforgatják, megalázzák.


A felhívás szervezet független!

Bárki csatlakozhat, aki egyedül vagy barátaival, önállóan vagy szervezett keretek közt november 6-án este nyolc órakor a Megtisztulás Éjszakáján megsemmisíti a környezetében fellelhető, mindennapi életét mérgező tárgyakat, kiadványokat, az a fény harcosává válik! Tagja lesz annak az Isteni Hadseregnek, mely megtisztítja Földünket a fertőtől!


Mondjunk egy imát!

A sátán jelképeinek hamvasztása közben lehetőségeinkhez mérten jelenítsük meg a Nap szimbólumait! Minden résztvevő kérjen erőt, bátorságot és kitartást az előttünk álló szörnyű küzdelemhez!


Együtt Egységben! - Viribus Unitis!

Készítsetek képeket (akár arc nélkül is), és írjatok beszámolót az eseményről! Beszámolóitokat a purgation@mozgalom.net email címre küldjétek, amiket a www.jovonk.info/purgation oldalon teszünk közzé.

Most megmutathatják a világ nemzetei, hogy képesek felállni, és harcolni! Összeköt minket nemzetünk, hazánk és az igazság szeretete. Ellenségeink is azonosak. A cionista elnyomók, a globalizmus erkölcstelen mocskában fojtogatják a világot! Az eddigi csatlakozott nemzetek mellé várjuk valamennyi nemzet gyermekeit, szervezeteit!

Ébredj világ! Ébredj Európa! Harcra fel! Éljen a Győzelem!

 

Címkék: isten tűz ember ébresztés utottazora nov6.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://utottazora.blog.hu/api/trackback/id/tr492413092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

after80 · http://sasfeszek.blog.hu 2010.11.25. 21:12:19

Elég volt az antifák hülyeségeiből! Jobbik?Igen
jobbik-igen.honlapom.com
süti beállítások módosítása